Учні вінницьких профтехучилищ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі (+фото)

Учні вінницьких профтехучилищ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі (+фото)

04.11.16 13:28 0 485
Вчора, 31 жовтня, в Конгрес-центрі Київського національного торговельно-економічного університету розпочався Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

Вітали учасників конкурсу прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Вінниччину представляє збірна команда у складі шести учнів професійно-технічних навчальних закладів. Конкурсанти змагатимуться в 6 компетенціях з 11 запропонованих умовами конкурсу: кондитерське мистецтво, кулінарне мистецтво, перукарське мистецтво, зварювальні роботи, облицювальні роботи, сантехніка та опалення.

Змагання триватимуть протягом 31 жовтня – 2 листопада та 22-25 листопада. У конкурсі візьмуть участь 150 учасників з 25 регіонів країни.

Переможець WorldSkills Ukraine візьме участь у WorldSkills International, який відбудеться в столиці Об'єднаних Арабських Еміратів – Абу-Дабі в жовтні 2017 року.

Для довідки. WorldSkills International – це міжнародний некомерційний рух, метою якого є підвищення престижу робітничих професій і розвиток професійної освіти шляхом гармонізації кращих практик і професійних стандартів у всьому світі шляхом проведення конкурсів професійної майстерності.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Визначено місця,де у Луцьку ...

КОМЕНТАРІ