Керівники області привітали працівників соціальної сфери Вінниччини з професійним святом (+фото)

Керівники області привітали працівників соціальної сфери Вінниччини з професійним святом (+фото)

04.11.16 08:17 0 464
2 листопада, в приміщенні обласної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, з професійним святом вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник та заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк.

«В непростий час ми живемо – час викликів, роздумів, вирішення багатьох проблем. Але, разом з тим, це історичний період, період змін. І на кожного з вас покладається велика місія – залишити власний слід в історії», - звернувся з вітальним словом до учасників заходу голова ОДА Валерій Коровій.

Керівник облдержадміністрації відзначив, що нині на території регіону формується нова серцевина районних державних адміністрацій, міст обласного значення, об'єднаних громад – центри надання адміністративних послуг, які в низці територій пропонують і послуги соціального характеру.

« надзвичайно складне завдання покладається на служби, що працюють з наданням субсидій населенню. Цей процес дуже непростий. Таку державну допомогу оформляють 327 тисяч сімей області, і ми повинні все зробити для того, щоб максимально наблизити в часі надходження рахунків на сплату житлово-комунальних послуг та повідомлень про нарахування субсидій. Люди повинні бачити, що ми захистимо соціально вразливі верстви населення», - наголосив Валерій Коровій.

Окремо торкнувся голова облдержадміністрації питання реформування інтернатних закладів, нових викликів, які постають перед центром зайнятості у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, а також проблематики в діяльності низки інших служб, які забезпечують надання соціальних послуг громадянам. Відтак побажав фахівцям галузі натхнення, віри, добробуту та позитиву.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся і голова обласної Ради Анатолій Олійник. Затим же керівники регіону вручили кращим представникам соціальної сфери області урядові нагороди і Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал зустрівся з ...
Наступна новина: Житомирщина закупить ще 22 ...

КОМЕНТАРІ