Український інформаційно- видавничий центр «Галактика» започаткував міжнародний проект «Я — Українка»

Український інформаційно- видавничий центр «Галактика» започаткував міжнародний проект «Я — Українка»

04.11.16 10:02 0 489
Проект здійснюється за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, керівників місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій, громадських об'єднань тощо. Він розповість про жінок, які поєднали наполегливу працю і любов до України для блага та розквіту нації. Вони возвеличують країну, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям.

Невід'ємною частиною проекту є підготовка та випуск книги «Я — Українка», сторінки якої розстелять рушники жіночих доль. Вони стануть прикладом для багатьох. Серед знаменитих постатей буде й багато імен, які менш відомі широкому загалу та не менш значимі в історії нашої країни. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

Заключна частина міжнародного проекту буде проведена у березні 2017 року. На урочистому засіданні лауреати отримають громадську відзнаку «Берегиня України», грамоту та книгу «Я — Українка».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рятувальники Луцька та ...

КОМЕНТАРІ