На Вінничині на банкіра,яка вкрала 1 млн гривень,чекає суд

На Вінничині на банкіра,яка вкрала 1 млн гривень,чекає суд

04.11.16 14:28 0 490
Органами прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння керівником однієї з банківських установ області грошовими коштами зі сховища цієї установи.

Вказана особа, скориставшись відсутністю касира, маючи одноособовий доступ до сховища, у січні 2013 року привласнила гроші в національній та іноземній валюті на загальну суму майже 1 млн гривень (згідно встановленого на той час офіційного курсу іноземних валют).

У ході досудового розслідування складено повідомлення про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України. У зв’язку з тривалим переховуванням підозрюваної від органів досудового розслідування з метою уникнення кримінальної відповідальності, прокуратурою Вінницької області ініційовано застосування у даному провадженні спеціального досудового розслідування.

Суд, погодившись з доводами сторони обвинувачення, надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування та за його результатами складено обвинувальний акт, який направлено для розгляду по суті до Вінницького міського суду.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: МОЗ попереджає : у разі ...
Наступна новина: Вже з наступного року ...

КОМЕНТАРІ