На Вінничині стан житлових та соціально-побутових умов членів учнівської профспілки обговорювали в Погребищі (+фото)

На Вінничині стан житлових та соціально-побутових умов членів учнівської профспілки обговорювали в Погребищі (+фото)

04.11.16 15:33 0 679
3 листопада на базі Вищого професійного училища №42 м. Погребище відбувся обласний семінар керівників первинних профспілкових організацій професійно-технічних навчальних закладів Вінницької області. Захід було ініційовано організацією Профспілки працівників освіти і науки України у Вінницькій області. Участь в пленарній роботі семінару взяли голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Пугачов, заступник директора Департаменту освіти і науки-начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Валерій Бачинський, голови первинних профспілкових організацій ПТНЗ Вінницької області.

Вітав учасників семінару директор училища Сергій Огородник. Керівник акцентував увагу присутніх на особливостях співпраці адміністрації училища з освітянською та учнівською профспілкою.

Голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Пугачов ознайомив представників навчальних закладів з планами освітянської профспілки на найближчий період, схвально відгукнувся про навчально-матеріальну базу ВПУ-42 та закликав присутніх забезпечувати плідну співпрацю первинних профспілкових організацій ПТНЗ з адміністрацією училищ.

Валерій Бачинський охарактеризував поточну ситуацію в галузі професійної освіти, акцентував увагу на згуртуванні спільних зусиль для вирішення труднощів в роботі в галузі.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прем’єр-міністр України ...

КОМЕНТАРІ