У Рівненській області он-лайн аукціоні вакансій провели у Сарнах

У Рівненській області он-лайн аукціоні вакансій провели у Сарнах

04.11.16 09:35 0 436
Фахівці та безробітні Сарненського районного центру зайнятості взяли участь в он-лайн аукціоні вакансій в Skype режимі, який проводився для пришвидшення укомплектування актуальних вакансій приватного підприємства «Фірми «МІС». Це підприємство здійснює свою господарську діяльність у сфері виробництва швейних та галантерейних виробів у місті Рівне більше 20 років. Фірма «МІС» динамічно розвивається, постійно розширяючи як асортимент виробів, так і сфери їх збуту.

Оскільки на обліку в Сарненському центрі зайнятості перебуває значна кількість безробітних, що мають професію кравця, на зустріч з роботодавцем прийшли 20 осіб, що шукають роботу за відповідним профілем. Серед них – шні слухачі Сарненського відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ. Їм цікаво було дізнатися про умови праці у Фірмі «МІС» . Адже підприємству потрібні додаткові кадри для пошиття сумок, текстильних виробів, дитячого одягу та шкіргалантерейних виробів.

Пропозиція присутніх зацікавила, але, оскільки жінки більш прив'язані до родини та домівок, вони просили представника Фірми розглянути можливість відкриття філіалу підприємства в місті Сарни.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Луцька прибуде Потяг ...
Наступна новина: В Тернополі звіт про ...

КОМЕНТАРІ