Чернівці: Комунальні підприємства отримали від громади фінансову підтримку та майже 16 мільйонів гривень на нову техніку

Чернівці: Комунальні підприємства отримали від громади фінансову підтримку та майже 16 мільйонів гривень на нову техніку

04.11.16 12:49 0 481
На придбання нової техніки 15,8 мільйонів гривень за рахунок перевиконання міського бюджету отримали кілька комунальних підприємств міста.

Зокрема, КП МіськШеп отримав 9 мільйонів гривень на придбання двох дорожніх комбінованих машин та автогрейдера, які будуть використовуватися для утримання доріг в Садгорі, КП «Чернівціводоканал» – 4,8 млн. грн. на придбання екскаватора-навантажувача з навісним обладнанням, вантажного фургону, гідромеханічної коріннєрізки, а також різного лабораторного обладнання, електродвигунів та насосів.

КП «Спецкомбінат» отримало 1,6 млн.грн. на придбання автобусу, КП «Чернівціміськліфт» – 400 тис.грн. на придбання вантажопасажирського автомобіля.

КП «Міжнародний аеропорт «Чернівці» отримав понад 1,3 млн.грн. на продовження робіт із облаштування огорожі, придбання транспортного засобу для буксирування наземного аеродромного обладнання та рідини для зняття обледеніння.

МКП « Чернівцітепокомуненерго» отримало додатково 8,5 млн.грн. на погашення заборгованості за спожиту електроенергію та розподіл газу.

Фінансову підтримку від громади у якості внесків до статутних капіталів отримали також КП «Чернівціводоканал» (7,3 млн.грн.) та Чернівецьке тролейбусне управління (5 млн.грн.).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянин відшкодував ...
Наступна новина: На Вінничині впровадження ...

КОМЕНТАРІ