Заступник прокурора Рівненської області вимагає оперативного розслідування факту незаконного відчуження майна ВАТ "Рівненський радіотехнічний завод"

Заступник прокурора Рівненської області вимагає оперативного розслідування факту незаконного відчуження майна ВАТ "Рівненський радіотехнічний завод"

04.11.16 10:25 0 507
Заступник прокурора Рівненської області Мирослав Пацкан провів робочу нараду із керівниками управлінь, відділів прокуратури області, працівниками Рівненської місцевої прокуратури, Головного управління Національної поліції в Рівненській області та заслухав стан розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного відчуження майна ВАТ "Рівненський радіотехнічний завод".

Участь у нараді також взяли колишні працівники зазначеного товариства. Вони висловили стурбованість тим, що досудове розслідування у даному кримінальному провадженні й досі не завершене, а відтак не покарані особи, які винні у незаконному відчуженні під час приватизації державного майна на загальну суму понад 5 млн грн шляхом заниження його вартості.

Мирослав Пацкан, заслухавши пояснення працівників поліції та процесуальних керівників, дав вказівку скоординувати дії правоохоронців та максимально вжити усі можливі заходи задля всебічного та оперативного розслідування даного кримінального правопорушення. Нині у цьому кримінальному провадженні триває судова експертиза, за результатами якої й буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Крім того громадян поінформовано про стан розслідування слідчими поліції факту крадіжки майна товариства та судового розгляду матеріалів кримінального провадження за фактом доведення ВАТ "Рівненський радіотехнічний завод" до банкрутства.

Стан досудового розслідування та судового розгляду у згаданих кримінальних провадженнях залишається перебувати на контролі прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Інтеграція і ...
Наступна новина: В Луцьку з 7 листопада ...

КОМЕНТАРІ