Що таке гіроскутер?

Що таке гіроскутер?

04.11.16 15:49 0 1457

Все більшої популярності набирає такий засіб пересування, як гіроскутер. Але що ж це таке? Давайте розберемося. І розповість нам про це співробітник інтернет-магазину http://yukke.com.ua/girobordy-615c, в якому ви можете придбати якісний гіроскутер в Києві.

Гіроскутер - це транспортний засіб, оснащений вібраційним гіроскопом і процесором, який керується двома моторами. В середньому гіроскутер розвиває швидкість 15 км/год, може підніматися в гору під кутом 15 градусів, спритно повертати і розвертатися. На одному заряді можна проїхати в середньому 20 км.

Як працює гіроскутер?

Розглянемо на прикладі людського тіла. Якщо ви сильно нахилитеся вперед, то ви не впадете, так як мозок подасть сигнал, і ви виставите ногу вперед, що б привести тіло знов у вертикальне положення. Мозок розуміє, що ми втратили рівновагу, тому що рідина у внутрішньому вусі змінює положення. Гіроскутер робить те ж саме - тільки замість ніг у нього колеса, замість мозку процесор, а замість вуха гіроскопічний датчик і сенсор нахилу. Щоб утримати вас в рівновазі, гіроскутер повертає колеса з необхідною для руху вперед швидкістю, захищаючи вас від падіння.

Як управляти гіроскутером?

Управління гіроскутером досить просте. Його освоюють навіть діти. Головне навчитися на нього вставати. Потрібно впевнено поставити одну ногу на гіроскутер, потім швидко поставити другу і встановити баланс. Далі гіроскутер буде рухатися туди, куди направлене ваше тіло, в залежності від ваших рухів. При перенесенні ваги на ліву педаль гіроскутер поверне вліво, якщо перенести вагу на праву, то вправо.

Щоб почати рух вперед, потрібно злегка нахилитися вперед, як нібито встаючи на носки, рівномірно натискаючи на педалі. Щоб зупинитися або поїхати назад, потрібно перенести вагу на п'яти або нахилитися трохи назад. Навчитися керувати гіроскутером так само легко, як і велосипедом. Інтуїтивно все зрозуміло.

Гіроскутери підходять як для прогулянок так і для зручності переміщення в аеропорту, на складах, а також в приміщеннях з великою площею. Також - це відмінна річ для привернення уваги. Ну і звичайно гіроскутер - це відмінний подарунок.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Прем’єр-міністр України ...
Наступна новина: На Вінничині тим,хто не ...

КОМЕНТАРІ