На Вінничині підозрюваному у вбивстві пенсіонера повідомлено про підозру

На Вінничині підозрюваному у вбивстві пенсіонера повідомлено про підозру

08.11.16 15:37 0 502
Завдяки злагодженій роботі прокуратури Вінницької області та Головного управління національної поліції у області по "гарячим слідам" розкрито чергове резонансне вбивство, яке мало місце 01.11.2016 у м. Могилів-Подільський.

Так, 02.11.2016 у власному домоволодінні виявлено труп 76 річного пенсіонера з ознаками насильницької смерті, обстановка на місці події свідчила про корисливі мотиви нападника. У зв'язку з цим, розпочато досудове розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України.

За результатами проведеної комбінації слідчих та розшукових дій, 04.11.2016 встановлено та затримано за підозрою у вчиненні вищевказаних злочинів непрацюючого жителя м. Могилів-Подільського району. У ході обшуку у нього вилучено речі потерпілого.

Наразі йому повідомлено про підозру та Вінницьким міським судом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Довідково: п. 6 чт. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів – карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна;

ч. 4 ст. 187 КК України – розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень – карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині одним з ...

КОМЕНТАРІ