Юні боксери міста Луцька побували на турнірі в Польщі

Юні боксери міста Луцька побували на турнірі в Польщі

08.11.16 16:11 0 710
4-6 листопада боксерська спортивна делегація міста Луцька, сформована з вихованців КЗ “Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради”, на запрошення боксерського клубу “Печера Лева” (м.Зембіца, Польща), що у Нижній Селезії, з офіційним візитом відвідала польське місто, в якому за останні роки стрімко розвивається цей вид спорту.

Популярність боксу в цьому місті викликана тим, що у клубі тренує юних боксерів інтерконтинентальний чемпіон Європи по версії WBO Пьотр Вільчевський.

В рамках візиту відбувся XVII боксерський турнір імені Яна Хеймана і матчева зустріч між командами міст Зембіца та Луцька. Матчева зустріч стала своєрідним матчем реваншем польських спортсменів, яких приймало місто Луцьк на турнірі пам'яті Володимира Каменєва у березні цього року і у якому впевнено премогли луцькі боксери з рахунком 7:4.

На цьогорічній матчевій зустрічі, яка відбулася у міському Центрі культури, нашим боксерам протистояли провідні спортсмени Нижньосілезького боксерського союзу та боксерського клубу міста Зембіце. Почесним гостем турніру був учасник трьох олімпіад (1960, 1964, 1968 р.р), бронзовий медаліст Олімпіади в Римі (1960) і переможець Олімпіади в Токіо (1964), неодноразовий чемпіон та призер європейських чемпіонатів, легенда польського боксу - Маріан Каспржук.

Турнір пройшов на високому організаційному рівні. Відбулося чотири показових поєдинків і сім рейтингових, у рамках міжнародної матчевої зустрічі.

Цьогорічна зустріч стала переможною для польських спортсменів, які були кращими у п'яти поєдинках. У двох - переконлива перемога була на боці лучан (Назар Гуль- у вазі 43 кг і Марк Куц — 54 кг).

По завершенню спортивного дійства керівнику спортивної делегації міста, начальнику управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради вручено почесний кубок, а боксерам почесні медалі та пам'ятні медалі.

Також почесний кубок від організаторів, як кращий боксер турніру, отримав лучанин Марк Куц.

Від імені міської ради, дирекції КЗ “Дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Луцької міської ради” та ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» Юрій Волинець, Валерій Панчук і Славомір Качмарек вручили меру міста Зембіца, організаторам зустрічі та представникам боксерського клубу “Печера Лева” сувеніри та подарунки.

Крім спортивної програми візиту, юні боксери нашого міста мали можливість ознайомитися з пам'ятками архітектури міста Зембіца та побувати на екскурсії у місті Вроцлав.

Управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради, дирекція ДЮСШ № 2 висловлюють слова вдячності ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна», в особі виконавчого директора Славоміра Качмарека за фінансову підтримку спортивної делегації міста Луцька, завдяки якому відбулася поїздка юних боксерів міста на міжнародний турнір.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині одним з ...
Наступна новина: У Рівненській області свято ...

КОМЕНТАРІ