Кубок міста Луцька серед аматорів завершив футбольний сезон

Кубок міста Луцька серед аматорів завершив футбольний сезон

08.11.16 13:15 0 648
Завершився Чемпіонат міста Луцька з футболу сезону 2016 року серед аматорських змагань цьогорічним розіграшем кубка міста.

Шість команд розігрували головний трофей. Приємно відзначити, що кубкові баталії були більш видовищними і результативнішими за ігри регулярного чемпіонату. Ще більш приємно те, що у фіналі зустрілися команди, які не були у призовій трійці.

Ото ж на поле стадіону “Спортивна арена” СНУ імені Лесі Українки вийшли, щоб вести боротьбу за цьогорічний кубок команди “МАРАДО” і “Ветеран — Лучеськ”. Перед початком гри начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець привітав команди, які завоювали право боротися за почесний трофей, а також вручив подарунок з нагоди дня народження голові федерації футболу міста Луцька Василю Кохановському.

Незважаючи на прохолодну погоду, гра була цікавою і тримала інтригу до останніх хвилин матчу.

Гра розпочалася без розвідки, адже команди добре знали манеру та стиль гри суперника. Роль лідера взяли на себе більш досвідчені ветеранівці і вже на п'ятій хвилині гри, капітан команди і граючий тренер Василь Кохановський, ефектно головою відкриває рахунок, пославши кулю у дальній кут воріт. В подальшому гра ще більш загострилася, було створено ряд моментів, проте голів не було забито. З мінімальним рахунком 1:0 команди пішли на перерву.

Головна інтрига гри розгорнулася у другій половині. На 60-ій хвилині, вийшовший на заміну, Андрій Калахан подвоює рахунок, а вже через хвилину, не давши оговтатись супернику Юрій Дмитрук робить рахунок 3:0 на користь ветеранів. Здається гра скінчилася. Проте марадівці не падають духом. І скориставшись тим, що їх суперник почав грати на утримання рахунку, нарощують темп і раз пораз створюють небезпечні моменти біля воріт ветеранівців. На 63- ій хвилині Олександр Антончик забиває перший гол, а через три хвилини Юрій Сиротенко скорочує рахунок гри до мінімуму - 2:3.

Останні хвилини гри стають найбільш видовищнішими. “МАРАДО” з усіх сил атакує і будь-що намагається зрівняти рахунок. Ветерани мужньо захищаються, тактично правильно побудувавши кінцівку гри. На останніх хвилинах мало не сталася сенсація, стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок після штрафного втратили марадівці.

Свисток головного судді фіксує перемогу команди “Ветеран - Лучеськ” з рахунком 3:2. Отже цьогорічним володарем кубка міста Луцька з футболу сезону 2016 року стає команда “Ветеран-Лучеськ”.

По закінченні фіналу начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець вручив почесний кубок капітану команди ветеранів, а гравців обох команд нагородив пам'ятними медалями.

За рішенням оргкомітету змагань, призи кращих гравців фіналу отримали Павло Ткачук (“МАРАДО”) і Юрій Бенько (“Ветеран — Лучеськ”).

Оргкомітет змагань висловлює слова вдячності ТМ “Червона калина” за сприяння у проведенні цьогорічних фінальних ігор.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку виявлено факти ...
Наступна новина: Про нове в законодавстві з ...

КОМЕНТАРІ