В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

08.11.16 12:29 0 518
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Тарас Яковлев, секретар міської ради Юлія Вусенко, заступники міського голови Андрій Киця, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, директор департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

Основною темою питань, які розглядалися на нараді, були підсумки виконання бюджету області та місцевих бюджетів. Так, загальний фонд місцевих бюджетів Волині за 10 місяців 2016 року становить 2 млрд 049 млн грн. Таким чином, перевиконання становить 110,3%, що у 1,5 рази більше, ніж у поточному періоді минулого року. У жовтні 2016 року до обласного бюджету надійшло на 18,4 млн грн більше, ніж у жовтні 2015 року. Найбільшу питому вагу в структурі планових надходжень до бюджету області становить податок на доходи фізичних осіб. Також зросли надходження від податку за використання лісових ресурсів на 57 %, у порівнянні із 2015 - м роком. Внаслідок розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на депозитних рахунках у фінансових установах вдалося поповнити обласний бюджет на 41, 1 млн грн. На видатки місцевих бюджетів спрямовано 442 млн гривень.

З Державного бюджету України до бюджету Волині надійшло асигнувань у сумі 19 млн гривень для забезпечення житлом сімей загиблих учасників бойових дій у зоні АТО.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов поінформував про результати роботи із проведення публічних закупівель через систему “ProZorro” на Волині. У вересні 2016 року державними установами області було проведено закупівель на загальну суму 4 млн грн, при цьому кількість допорогових закупівель поза системою “ProZorro” зменшилася вдвічі. Станом на 1 листопада Волинська область займає 13 місце у загальноукраїнському рейтингу за кількістю проведених закупівель.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Samsung Galaxy J7: ...

КОМЕНТАРІ