На Житомирщині у 128 населених пунктах оновили нормативну грошову оцінку земель

На Житомирщині у 128 населених пунктах оновили нормативну грошову оцінку земель

08.11.16 11:57 0 474
Землевпорядники Житомирщини з початку року оновили нормативну грошову оцінку земель у 128 населених пунктах регіону. Загальна площа охопленої території становить 21,075 тис. гектара.

На проведення нормативної грошової оцінки використали 1 млн 209 тис. гривень. Фінансування робіт відбувається за рахунок коштів місцевих бюджетів, в тому числі, що надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

За результатами проведення оцінки земель населеного пункту складається технічна документація, яка затверджується місцевою радою. Дані про нормативну грошову оцінку окремої земельної ділянки оформляють як витяг із технічної документації з нормативної грошової оцінки земель.

До кінця поточного року та протягом І півріччя 2017 року землевпорядники Житомирщини планують провести роботи з нормативної грошової оцінки земель у 188 населених пунктах.

Нагадаємо, усього у Житомирській області налічується 1668 населених пунктів загальною площею 312,8 тис. га. Первинна нормативна грошова оцінка земель проведена на території усіх поселень.

Довідково:

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ