У Рівненській області свято краси відбулося у Сарнах

У Рівненській області свято краси відбулося у Сарнах

08.11.16 16:25 0 575
У Сарненському відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулось справжнє свято краси – чергова група кравців проходила державну кваліфікаційну атестацію.

Протягом 8 місяців одинадцять кравчинь крок за кроком опановували та поповнювали свої знання і вміння. За час навчання вони здобули актуальну на ринку праці професію, яка дарує людям радість та гарний настрій. Дівчата вчились знімати мірки, виконувати різноманітні види швів, складок та рельєфів, кроїти, шити та оздоблювати різноманітний одяг із застосуванням новітніх технологій, обирати фасон, моделювати тощо.

Під час іспиту слухачки показали гарні теоретичні знання та практичні вміння. Члени кваліфікаційної комісії змогли переконатися в якості набутих ними знань, познайомившись з виробами, які вони виготовили під час навчання, і демонстрували на атестації.

Імпровізований подіум… і одинадцять кравчинь, яким, аби презентувати свої вироби, довелося виступити у ролі моделей. Випускниці під керівництвом свого наставника, майстра виробничого навчання Оксани Мороз підготували справжнісінькі колекції одягу. Вони демонстрували професійну впевненість, втілення краси та сучасного художнього стилю, адже всьому цьому їх навчила Оксана Федорівна. Учасниці дефіле виходили до присутніх у вишуканих сукнях, костюмах, блузах, оригінальних вишиванках, виготовлених своїми руками та отримували схвальні відгуки.

Підтвердженням отриманих кравчинями знань стали свідоцтва, які урочисто вручила старший майстер Рівненського ЦПТО ДСЗ Майя Сульжик. Вона подякувала за свято, яке влаштували дівчата, і побажала їм успішної професійної кар'єри. Адже кожна з випускниць склала свій професійний план реалізації набутих знань та вмінь. Це реальні плани – працевлаштування в ательє з пошиття одягу, а також власний бізнес.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юні боксери міста Луцька ...
Наступна новина: Сергій Надал привітав ...

КОМЕНТАРІ