Чому варто купити вентилятор

Чому варто купити вентилятор "ВЕНТС"?

08.11.16 10:53 0 770

Приватне Акціонерне Товариство "ВЕНТС" - це найбільше в світі чисто українське підприємство з розробки та виробництва вентиляторів і вентиляційних систем, і безумовний лідер продажів вентиляційного обладнання на українському ринку.

Компанія була заснована в 1990 році. За багаторічний період роботи в галузі вона розвинула не тільки виробничі потужності, а й подбала про репутацію «провідного виробника» такої продукції, як витяжний та канальний вентилятори, повітроводи та інша промислова вентиляція. На сьогоднішній день підприємство є почесним членом найбільших світових асоціацій - експертів у сфері кліматичного обладнання.

Продукція вітчизняного бренду "ВЕНТС" відповідає найвищим стандартам якості в Європі і продається по всьому світу. Оскільки дане підприємство є науково-виробничим, то його продукція повна власних унікальних розробок і нововведень, а модельний ряд припливно-витяжних вентиляторів "Vents" постійно поповнюється новинками з усе кращими експлуатаційними характеристиками і новими можливостями. До речі, придбати вентилятори "ВЕНТС" ви можете в інтернет-магазині: https://shop-vent.com/vents.

Асортимент вентиляційної продукції компанії налічує більше 10 тис. найменувань, що використовуються як в побутових умовах, так і в масштабній промисловості.

При виробництві вентиляційних систем "Vents" використовує тільки високоякісні матеріали і застосовує сучасні технології, які роблять витяжні вентилятори "ВЕНТС" тихішими, ефективнішими і надійнішими ніж у конкурентів, в тому числі зарубіжних.

Переваги вентиляторів "ВЕНТС":

  • практично всі витяжні вентилятори "ВЕНТС" оснащені надміцними підшипниками, що продовжує терміни дії обладнання в кілька разів;
  • в моделях з високими показниками звукоізоляції використовуються гумові підвіски двигуна, що знижує рівень вібрацій до мінімальних значень;
  • пластикові осьові вентилятори "ВЕНТС" виготовляються з високоміцних полімерів, стійких до впливу гниття, корозії і вицвітання.

У моделях з низьким рівнем шуму використовують гумову підвіску двигуна, що зводить вібрацію і рівень шуму до мінімуму. Пластик витяжних вентиляторів високоміцний і протистоїть вицвітанню під дією ультра-фіолетових променів. Так само компанія "ВЕНТС" активно застосовує датчики руху, вологи і освітленості з таймером, що сприяє комфорту при експлуатації приміщень позбавляючи Вас від зайвих турбот.

Окремо варто виділити чудовий дизайн і якість лиття пластикових елементів корпусу вентиляторів "ВЕНТС", що дозволяє не те що не зіпсувати інтер'єр, а навпаки - прикрасити його. Крім цього під тим же брендом виробляються всі патрубки і комплектуючі. Завдяки такому підходу ви можете зібрати всю вентиляційну систему не вдаючись до використання складових від інших виробників.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ