Про основні види ескорт-послуг

Про основні види ескорт-послуг

08.11.16 17:49 0 1353

Послуги, що надаються в сфері ескорту або, як багато хто звик її називати - "організації дозвілля", можна класифікувати не тільки на різні типи і категорії, а й скласти складну ієрархічну структуру, яка займає чільну позицію на сучасному ринку послуг. Як повідомляє портал http://eroport.cz: робота моделлю для дівчат дуже часто пов'язана зі сферою ескорту.

Існує думка, що легше освоїти кілька спеціальностей, ніж стати професіоналкою своєї справи і освоїти стародавню затребувану в усі часи професію. Але все одно, багато молодих моделей починають нову кар'єру в світі професійного ескорту, будучи заінтригованим гідними зарплатами і реальними перспективами на майбутнє. В даному випадку, мова йде про ескорт, що не зв'язаний з наданням послуг інтимного характеру.

Різновиди ескорт-послуг

Основний принцип надання послуг у сфері ескорту простіший, ніж здається на перший погляд. Приваблива дівчина шукає роботу в сфері організації дозвілля і проходить кастинг в агентстві. Клієнти звертаються в агентство, і замовляють для себе супровід, обумовлюючи всі умови і вартість, вибравши відповідну модель. Спектр послуг, що надаються може широко варіюватися і поділятися на кілька категорій:

  1. Стандартні ескорт-послуги - супровід клієнта в години його дозвілля. Сюди входять: походи в кіно, ресторани, звані прийоми, шопінг-тури, відвідування spa-центрів. Багато ділових людей, які не користуються особливою популярністю серед представниць жіночої статі, можуть прийти на корпоратив в компанії чарівної дами, яка зможе ненав'язливо натякнути на сильні, але приховані сторони його особистості. Пара таких "появ" може не тільки змінити ставлення колег, а й значною мірою підняти самооцінку людини. Як правило, це не робота для дівчат 18 років, а заняття для жінок більш солідного віку, що володіють прекрасним умінням впливати на людей, вродженим даром переконання і почуттям міри. Однак зустрічаються і молоді таланти, здатні швидко навчатися і вміють відчувати людину наскрізь. В даному випадку, робота в сфері дозвілля може і не припускати інтимних відносин клієнта і моделі;
  2. Нестандартний вид послуг - це досить-таки складна сфера відносин. Цей вид ескорту має на увазі довгострокову взаємодію представника агентства і клієнта, з метою досягнення більш важливих цілей. Наприклад, це може бути отримання спадщини, еміграція за кордон і т. д.;
  3. Третій вид ескорт послуг (назвемо його - змішаний) найбільш затребувана, але хитка ніша ринку. Власне, цей вид навіть не має нічого спільного з ескортом - справа не йде далі банальної продажної любові. Однак зі статистикою не посперечаєшся - саме цей вид послуг і займає вагому частку ринку ескорту. Він може включати в себе принципи перших двох, але в підсумку, все закінчується наданням послуг інтимного характеру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: Революционная ...

КОМЕНТАРІ