На Буковині розпочалося комплексне відпрацювання

На Буковині розпочалося комплексне відпрацювання

09.11.16 12:55 0 652
Місяця буковинські поліцейські проведуть оперативно-профілактичне відпрацювання. Ці заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної обстановки, забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидію злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території області.

Для координації та взаємодії під час проведення комплексних заходів та моніторингу ситуації в області розгорнуто оперативний штаб під керівництвом начальника ГУНП в Чернівецькій області Сергія Пілігріма.

До складу робочої групи залучені досвідчені працівники кримінальної поліції, управління превентивної діяльності, слідчого управління, штабу, інформаційного забезпечення, патрульної поліції, підрозділів захисту економіки, протидії наркозлочинності та кіберполіції.

7 листопада, розпочався практичний етап відпрацювань, до яких задіяно максимальну кількість особового складу. Поліцейські, які залучені до несення служби отримали першочергові завдання у ході проведення інструктажу.

Зокрема, особовий склад орієнтовано на виявлення осіб, які вчинили кримінальні правопорушення або причетні до їх скоєння, розшук транспортних засобів, припинення правопорушень, дотримання правил дорожнього руху. Також правоохоронці будуть перевіряти дотримання піднаглядними встановлених правил та обмежень, з’ясовуватимуть перебування звільнених з місць позбавлення волі. Під посиленою увагою поліцейських будуть залізничний та авто вокзали, аеропорт, парки, зони відпочинку тощо.

Правоохоронці звертаються до громадян з розумінням поставитися до проведених заходів та всіляко сприяти поліцейським у виконанні їх службових завдань. Також звертаємось до мешканців краю, кому відома будь-яка інформація про вчинення злочину, або осіб, які вчинили протиправне діяння, повідомляти до територіальних відділів, відділень поліції або на спецлінію «102» .

За інформацією сектора комуніацій поліції

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ