На Вінничині повідомлено про підозру особі за незаконну порубку деревени

На Вінничині повідомлено про підозру особі за незаконну порубку деревени

09.11.16 15:36 0 504
Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України, за фактом незаконної порубки дерев у лісовій смузі на межі двох сіл Вінницького району.

Завдяки ефективній спільній роботі групи прокурорів, та слідчого відділу Вінницького відділу поліції протиправну оборудку розкрито і задокументовано.

За наслідками проведених заходів на підставі зібраних доказів жителю одного із селищ Вінницького району повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України, - незаконної порубки дерев у захисних насадженнях, що заподіяло істотну шкоду.

Досудовим розслідуванням установлено, що впродовж майже семи місяців вищевказаний «ділок», використовуючи заздалегідь заготовлені транспортні засоби і техніку, а також введених в оману найманих робітників, без будь-яких на те дозволів, організував вирубку 140 живих дубів, які було зрізано з пня та вивезено.

Такими діями довкіллю завдано збитків на суму понад 1 мільйон гривень.

Наразі вживаються заходи до якнайшвидшого завершення слідства, а також готується позов з метою відшкодування заподіяної природі шкоди.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати ...
Наступна новина: Бізнес-омбудсмен в Україні ...

КОМЕНТАРІ