Депутати ознайомилися з роботою КП “Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло”

Депутати ознайомилися з роботою КП “Луцьке електротехнічне підприємство - Луцьксвітло”

09.11.16 09:57 0 497
Секретар міської ради Юлія Вусенко ініціювала проведення чергового дня депутутата, аби обранці луцької громади мали можливість детально ознайомитися з роботою комунального підприємства КП “Луцьке електротехнічне підприємство — Луцьксвітло”. Участь у ньому взяли депутати Микола Дендіберін, Майя Шостак, Алла Надточій, Андрій Авраменко, Тарас Шляхтич, Сергій Балицький, Аркадій Соломатін, Костянтин Петрочук, Юрій Безпятко, Петро Нестерук, Микола Романюк та Віктор Ящук.

Директор КП “Луцьксвітло” Іван Кубіцький поінформував присутніх про роботу очолюваного ним підприємства. За його словами, на підприємстві працює 45 осіб. Середня заробітна плата більше чотирьох тисяч гривень. Однак, є проблема із фахівцями. На жаль, не вистачає електриків, адже у них робота непроста. Нарікав Іван Кубіцький й на зношеність мереж, застаріле обладнання.

Однак, попри проблеми, Іван Кубіцький наголосив, що є й чим похвалитися. Цьогоріч, завдяки депутатам міської ради, які виділили кошти на реконструкцію і будівництво мереж зовнішнього освітлення. За його словами, працівники мають значне навантаження й працюють навіть по суботах. За це вони отримують відповідну оплату та додаткове преміювання.

Директор КП “Луцьксвітло” зазначив, що нещодавно завершилися роботи з монтування нових сучасних світлодіодних світильників на бульварі Дружби народів. Цей проект вдалося реалізувати у співфінансуванні з АТ “СКФ Україна”.

Іван Кубіцький наголосив, що мережі і обладнання зношені, а тому їх необхідно замінювати. Поступово робота у цьому плані ведеться. За його словами, нині лише частину освітлення можна контролювати з центрального комп'ютера.

Директор КП “Луцьксвітло” зазначив, що ще близько 30 вулиць у Луцьку потребують освітлення.

У планах підприємства й влаштування нормальної підсвітки історичних пам'яток, пам'ятників, заміна святкової ілюмінації на проспекті Волі.

Іван Кубіцький наголосив, що планів багато для покращення зовнішнього освітлення у Луцьку.

Також КП “Луцьксвітло” опікується й світлофорним обладнанням. Іван Кубіцький зазначив, що будівництво світлофора дуже дороге, адже передбачає комплекс робіт. Це і влаштування самого світлофора, встановлення парапетів, нанесення розмітки, інколи й розширення проїзджої частини.

Підприємство поступово замінює діючі світлофори на нові. Іван Кубіцький наголосив, що у планах зробити так, аби керувати усіма світлофорами можна було з центрального комп'ютера.

Депутат Аркадій Соломатін висловив слова вдячності від мешканців вулиці Селищна директору і працівникам КП “Луцьксвітло” за встановлене зовнішнє освітлення.

Секретар міської ради Юлія Вусенко зауважила, що задоволена побаченим. За її словами, видно що підприємство працює на благо територіальної громади.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Завідувача ...
Наступна новина: Чернівці: В осінньому ...

КОМЕНТАРІ