В Луцьку крила і коріння здобуваються в партнерстві

В Луцьку крила і коріння здобуваються в партнерстві

09.11.16 12:11 0 586
У партнерстві Центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» та Центру ППСР управління освіти Луцької міської ради було реалізовано партнерський проект «Права людини: Адвокація по проекту «SIDA» (Швеція) для дітей переселенців та дітей, батьки яких є учасниками АТО.

Захід відбувався у три етапи: 23 жовтня; 30 жовтня; 6 листопада та переслідував мету сформувати у дітей та молоді відповідальну поведінку щодо дотримання норм законів, розвиток творчого та інтелектуального потенціалу, створення умов для гармонізації внутрішнього світу дітей. До участі у проекті були залучені учні трьох вікових категорій: 8-10 років, 11-13 років, 14-15 років із ЗНЗ №№1, 2, 3, 4 міста Луцька.

В рамках заходу проводились: заняття з елементами тренінгу, майстер-класи, які провели майстрині з організації «Дерево життя» (з виготовлення Ангела Хоронителя, «Родинного дерева», декупажу, кумісімо, плетіння нитками), та ігри-заняття з арт-терапії (сендплей). Захід відбувався в арт-галереї (ЦУМ). Спільно з директором Центру Іванною Грабарчук, лідерами Волинської УМСА та керівниками майстерень сендплей (пісочна терапія) для учасників заходу проводили методист Центру ППСР управління освіти Лідія Курило, практичний психолог ДНЗ №10 Майя Киричук-Шмаль та вихователь – методист ДНЗ №10 Олена Гніровська. Під час заняття - гри учасники мали можливість познайомитись та працювати з кінетичним піском, у пісочниці з відповідним оснащенням та створювати малюнки з піску на склі.

Такі заходи є кроком до розвитку та саморозвитку учнів, формування в них духовності, творчості, естетичних смаків та навичок позитивної комунікації.

Управління освіти

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Європейська ...

КОМЕНТАРІ