У Рівненській області консультпунк з питань зайнятості організували в університеті

У Рівненській області консультпунк з питань зайнятості організували в університеті

09.11.16 11:42 0 519
Рівненський районний центр зайнятості тісно співпрацює із Національним університетом водного господарства та природокористування задля ефективної соціальної та трудової адаптації випускників навчального закладу.

Згідно затвердженого графіка роботи інформаційно-консультаційного центру служби зайнятості фахівці Рівненського районного центру зайнятості надають комплекс інформаційно-консультаційних послуг студентам випускних курсів задля їхньої успішної інтеграції у суспільство після закінчення навчального закладу.

Так, 8 листопада був організований консультпункт з питань зайнятості, працевлаштування, побудови професійної кар'єри та професійного навчання у головному корпусі НУВГП.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Рівненського РЦЗ Світлана Жовнір ознайомила студентів з послугами, які пропонують центри зайнятості, надала поради та рекомендації щодо вдалого пошуку роботи, відповіла на поставлені запитання слухачів щодо актуальних вакансій на ринку праці Рівненської області, умов та напрямків проходження професійного навчання, тощо.

Присутні цікавилися особливостями працевлаштування на перше робоче місце після закінчення навчального закладу, питанням стажування на підприємствах, в установах, організаціях, умовами та процедурою організації підприємницької діяльності, розмірами матеріальної допомоги на випадок безробіття тощо.

Зустріч пройшла у дружній та невимушеній атмосфері. Студенти отримали потрібну інформацію та оволоділи знаннями, що є необхідними й корисними у майбутньому працевлаштуванні.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Не згідний з дією,або ...
Наступна новина: Повідомлення про намір КП ...

КОМЕНТАРІ