Як вибрати драбину-стрем'янку?

Як вибрати драбину-стрем'янку?

09.11.16 15:35 0 1475

Драбина-стрем'янка є незамінним помічником не тільки в ремонтно-будівельних роботах, а й в побутових потребах. Зараз складно собі уявити приватний будинок або дачу без такої драбини. Стрем'янка відрізняється легкістю використання, універсальністю, а також високою стійкістю і відповідно відмінним рівнем безпеки.

Стрем'янку можна купити в якості універсального інструменту, так як більшість моделей відмінно підійде як для непростих завдань у домі, так і для садових (обрізки дерев, збору врожаю та іншого). До речі, придбати якісну стрем'янку за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині lestniza.ru. Далі ми розглянемо основні види драбин-стрем'янок.

Алюмінієва стрем'янка

Найпоширенішими стрем'янками є драбини, які виготовлені з алюмінію. Це не дивно, адже вони відрізняються малою вагою і високим ступенем безпеки. До того ж алюмінієві стрем'янки здатні витримувати досить значні навантаження.

Такі драбини часто використовують в різних ремонтних і садових роботах, крім того драбини з невеликою кількістю ступенів часто застосовують в домашніх потребах для:

  • прибирання;
  • монтажу меблів;
  • картин та іншого.

З технічних переваг алюмінієвих драбин можна виділити наступні моменти: висока якість і відмінна витривалість алюмінію, надійність з'єднання сходинок з профілем, додаткові замки безпеки, а також антиковзні черевики, які додають стійкості сходам і безпеки користувачам.

Сталева стрем'янка

Сталеві драбини можна поділити ще на два підвиди. Відрізняються вони головним чином формою несучого профілю. Сталеві драбини бувають з круглим і прямокутним профілем. Принципової різниці в них немає, тут вже як то кажуть, на смак і колір...

Хороші сталеві драбини повинні бути оснащені нековзаючими рифленими широкими ступенями, противоковзними черевиками і додатковими ребрами жорсткості. Головним чином сталеві драбини відрізняються від алюмінієвих великою вагою і більш широкими ступенями, на яких буде зручно і комфортно працювати тривалий час.

По суті, сталеві драбини використовують в тих же випадках, що і алюмінієві, за тим винятком, що їх складніше транспортувати за рахунок більшої ваги, тому мобільність у сталевих стрем'янок все ж гірша. Однак за рахунок широких ступенів на таких драбинах комфортно буде працювати навіть людям похилого віку та дітям. Тому як стаціонарний варіант, сталеві драбини-стрем'янки вважаються більш зручними.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Вінничині учні ...
Наступна новина: На Вінничині повідомлено ...

КОМЕНТАРІ