Фахівці Луцької ОДПІ вшанували ветеранів і пенсіонерів податкової служби

Фахівці Луцької ОДПІ вшанували ветеранів і пенсіонерів податкової служби

10.11.16 09:52 0 513
Зустріч у неформальній обстановці, присвячена відзначенню Дня ветерана податкової служби, відбулася у Луцькій ОДПІ.

Вшанувати та поспілкуватися з ветеранами – податківцями, котрі віддали десятиліття свого професійного життя органам ДПС, зібралися керівники та працівники Луцької ОДПІ.

«На жаль, ми зустрічаємося не так часто, як хотілося б. Однак, запевняю Вас, що луцькі податківці з належною повагою ставляться до кожного, хто присвятив своє життя професії податківця. Ми завжди будемо вдячні за той великий внесок, зроблений Вами задля розвитку та становлення податкової служби та зобов'язуємося зберегти та примножити все найкраще, що було створено старшими коллегами», - звернулася до податківців ветеранів начальник Луцької ОДПІ Світлана Сава.

Як запевнила учасників зустрічі керівник луцьких податківців, процес реформування податкової системи, кардинальна зміна підходів до сплати податків у суспільстві що тривають, вимагають великого інтелектуального потенціалу. «Саме досвід ветеранів податкової служби, чимало яких нині працюють в Луцькій ОДПІ, - одна з передумов успішного впровадження реформ», - підкреслила Світлана Сава.

Відділ організації роботи Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі триває ...
Наступна новина: У Рівненській області 35 ...

КОМЕНТАРІ