У Тернополі триває облаштування велоінфраструктури

У Тернополі триває облаштування велоінфраструктури

10.11.16 14:47 0 513
На вул. Текстильній одразу на двох ділянках триває капітальний ремонт-влаштування велоінфраструктури: в районі пішохідного переходу поблизу Тернопільського обласного центру зайнятості та в районі переходу поблизу фабрики меблів «Нова».

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, ділянки для велосипедистів облаштовують тротуарною плиткою та здійснюють роботи з пониження бордюрів.

Нагадаємо, що у вересні було затверджено титульний список облаштування об’єктів велоінфраструктури на 2016 рік, згідно з яким роботи будуть здійснюватися на таких об’єктах: бульварі Шевченка (поблизу Українського дому «Перемога»), на вул. Білецькій (в районі переходу від ДПІ до парку ім. Т.Шевченка), вул. Грушевського (в районі переходу від ОДА до парку), вул. Руській (поблизу переходу біля зупинки «Готель Галичина» та поблизу Надставної церкви), на просп. С.Бандери (поблизу переходу від бульвару Д.Галицького до парку Національного Відродження), а також будуть встановлюватися велопарковки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: Чернівці: Ще одна петиція ...

КОМЕНТАРІ