Голова ОДА поставив дедлайн підрядникам: до 25 грудня рух транспорту по 3 мостах має бути відновлено

Голова ОДА поставив дедлайн підрядникам: до 25 грудня рух транспорту по 3 мостах має бути відновлено

10.11.16 17:34 0 490
Цьогоріч будівництво та реконструкція доріг загального користування є одним із пріоритетних напрямків діяльності держави.

Житомирщина виконує ці завдання. Крім ремонту автотраси М-21 Житомир-Могилів-Подільський та поточного ремонту, здійснюється реконструкція 5 мостів на трасах області, з яких 3 – на дорозі Н-03 Житомир-Чернівці.

Зокрема, вже завершено ремонт мосту на під'їзді до с. Старики Коростенського району. Міст офіційно введено в експлуатацію і автотранспорт може вільно та комфортно рухатись по ньому. Жителі ближніх районів вже оцінили зручність та швидкість пересування без будь-яких об'їздів та зайвих затрат часу.

За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича всі тимчасові дорожні знаки біля мосту демонтовано.

У серпні 2016 року на автотрасі Житомир-Чернівці розпочато реконструкцію 2 мостів на ділянках км 28+554 та на км 36+629 дороги Н-03. Зважаючи на проведення ремонтних робіт, з 26 вересня рух транзитного транспорту по дорозі Житомир – Чернівці обмежено, а водіям запропоновано схеми організації дорожнього руху та об'їзди.

За інформацією Служби автомобільних доріг в Житомирській області, до кінця 2016 року реконструкції мостів на дорозі Н-03 будуть завершені.

Для ремонту мосту через суходіл біля с. Карвинівка Чуднівського району виділено 1,7 млн грн з державного бюджету. Підрядником ТОВ «Євро Плюс Буд» виконані основні роботи. Для відкриття проїзду через міст, яке заплановане на початок грудня, ще залишилось облаштувати асфальтобетонне покриття та встановити перильну і бар'єрну огорожу.

Ремонт мосту через рівчак у селі Рудня-Пошта Житомирського району здійснює ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія». На це виділено близько 4,2 млн грн з державного бюджету. Підрядною компанією вже проведено підготовчі роботи, демонтаж старих балок проїзної частини та монтаж нових.

— «До 1 грудня цього року проїзд автотранспорту через міст біля с. Карвинівка має бути забезпечено. Підрядник мав 3 місяці для роботи та гарні погодні умови, для того завершити основні ремонтні роботи. Тим більше, що Н-03 – траса загального користування і незручності для транспорту, в тому числі маршрутного і вантажного, мають бути мінімальними. Що стосується мосту у с. Рудня-Пошта, то роботи на ньому розпочались дещо пізніше. Тому даю для підрядникам дедлайн – 25 грудня. Перед новорічними та різдвяними святами цей об'єкт також має бути відкритим для транспорту», – акцентує керівник області Ігор Гундич.

До кінця 2016 року розпочнуться підготовчі роботи щодо реконструкції мосту через р. Тетерів біля с. Висока Піч на ділянці км 30+683 автомобільної дороги Н-03 Житомир–Чернівці. За словами начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Романа Крисюка, для водіїв та транспорту об'єкт перекривати не будуть. Завершення ремонтних робіт мосту заплановано на 2017 рік.

Варто додати, що проїзд через міст у с. Рижани на автодорозі М-06 через смт Пулини та с. Нову Борову буде відновлено також 25 грудня 2016 року.

Нагадаємо, що нещодавно Роман Крисюк перевірив, як здійснюється ремонт мостів на автодорозі Н-03.

Ремонт мосту біля с. Карвинівка Чуднівського району на дорозі Н-03

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рамках міжнародного ...
Наступна новина: Прокуратурою Вінницької ...

КОМЕНТАРІ