На Тернопіллі степан Барна привітав Архієпископа з тезоіменинами

На Тернопіллі степан Барна привітав Архієпископа з тезоіменинами

10.11.16 15:31 0 459
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна привітав Архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Української Православної Церкви Київського Патріархату Нестора з тезоіменинами. Очільник краю взяв участь у святковому богослужінні у Церкві Преображення Господнього УПЦ КП, яке здійснив сам Архиєпископ.

Степан Барна відзначив, що архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор, є сучасним продовжувачем справи славного ченця Нестора Літописця, адже здійснює вагомий особистий внесок у духовне і культурне життя Тернополя і області.

«Ваша щоденна праця є дороговказом для кожного християнина, прикладом добра, мудрості, любові та милосердя. Особливо дякуємо за молитви за мир і спокій в Україні, духовну та матеріальну підтримку воїнів, які зараз перебувають у зоні АТО, духовну опіку над сім`ями загиблих військовослужбовців, пораненими, переселенцями. Нехай Пресвята Богородиця завжди покриває своїм омофором і вимолює всіх потрібних ласк. Щиро зичу Вам міцного здоров'я, Божої мудрості. Плідної праці у Божому винограднику на довгі роки!», - зазначив Степан Барна.

Нагадаємо, 9 листопада, за православним календарем, день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця — ченця Києво-Печерської Лаври, «батька руської історії», укладача літописної «Повісті минулих літ», автора «Читання про святих князів-страстотерпців Бориса і Гліба» та «Житія преподобного Феодосія Печерського».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація департаменту ...

КОМЕНТАРІ