Зекономлені кошти слід спрямовувати на інші об’єкти,аби в області не було довгобудів - Голова Тернопільської ОДА

Зекономлені кошти слід спрямовувати на інші об’єкти,аби в області не було довгобудів - Голова Тернопільської ОДА

10.11.16 18:51 0 1794
На 18 проектах, які реалізовуються в Тернопільській області цього року та фінансуються з Фонду регіонального розвитку вдалося заощадити понад 1,43 млн грн. За результатами засідання регіональної комісії*, ці кошти будуть перенаправленні на Микулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню реабілітації, аби завершити будівництво очисних споруд на даному об'єкті вже у нинішньому році.

«Раціональне використання фінансових ресурсів, жорсткий контроль за грошовими потоками та прозорі тендери дали змогу заощадити чималу суму, якої буде достатньо, щоб вже у цьому році завершити будівництво очисних споруд в Микулинецькій лікарні. Таким чином, ми уникнемо ситуації, коли незавершені проекти переносяться на наступний рік. Наше завдання докладати максимум зусиль, аби на Тернопільщині не виникали нові довгобуди і скорочувалася чисельність існуючих», - зазначив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Він також підкреслив, що максимально швидке завершення будівельних та ремонтних робіт на даному об'єкті є важливим з огляду на те, що у Микулинецькій фізіотерапевтичній лікарні зможуть проходити реабілітацію учасники АТО та члени їхніх родин.

Таким чином, відповідно до ухваленого комісією рішення, департамент економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОДА підготує та направить необхідні документи в Мінрегіон України для внесення змін до проекту розпорядження КМУ.

*Повна назва - регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зроблено перший крок ...
Наступна новина: Як вибрати жінку ...

КОМЕНТАРІ