Що таке тюнінг автомобіля?

Що таке тюнінг автомобіля?

10.11.16 17:10 0 885

"Тюнінг автомобіля - це його доопрацювання, після того як машина зійшла з заводської лінії. Тобто, зміна її характеристик. А також заміна зовнішнього і внутрішнього первинного вигляду авто і створення певного стилю. А ще коротше - це конструктивні зміни", - розповідає співробітник тюнінг ательє "Авто-М1": http://auto-m1.ru/, в якому кожен москвич може відтюнінговати своє авто.

Тюнінг салону автомобіля

До тюнінгу салону авто потрібно підійти грунтовно. Він повинен бути зручним, стильно оформленим. Щоб водія і пасажирів нічого не турбувало. Купуючи індивідуальні чохли під певну марку машини і змінюючи обплетення на кермо - це найдоступніші і найпростіші варіанти.

Для того щоб салон виглядав стильно і оригінально, необхідно виконати перетяжку салону. Використовуючи для цього такі матеріали, як: велюр, шкіра і алькантара. Після такої зміни салон автомобіля придбає ефектний і комфортний вид.

Також для повного внутрішнього тюнінгу машини потрібно придбати автомобільні килимки і доповнити салон деякими аксесуарами. Автомобільні килимки краще купувати «під модель». Виготовлені під певну марку машини, вони прекрасно впишуться в дизайн змінюваного салону.

Для цінителів комфорту доповнити комплектацію салону можна підлокітниками і підігрівом сидіння. А для того, щоб поліпшити освітлення всередині машини, підійде світлодіодне підсвічування.

Стайлінг автомобіля

Сьогодні тюнінг став дуже популярним, а зовнішній тюнінг першим кидається в очі. Тому він повинен бути індивідуальний і неповторний.

Створюючи розкішний вигляд машини, необхідно повернути їй первісний блиск, використовуючи для цього ламінування. Виконується воно за допомогою наклеювання захисної плівки.

Перетворити фари і змінити імідж автомобіля можна накладками у вигляді «війок» і тонуванням. Для додаткового комфорту в салоні встановлюють люк. А щоб надати транспорту спортивний вид, - робиться аеродинамічний обвіс. З його допомогою поліпшується поведінка машини на великій швидкості. Але для того щоб зробити автомобіль ексклюзивним і індивідуальним багато власників роблять шовкографію на склі, а на поверхнях кузова роблять друк.

Тюнінг двигуна

Є два варіанти тюнінгу і форсажу двигуна автомобіля. У першому випадку проводять заміну деяких деталей мотора. Це може бути заміна на спортивні, вони більш потужні. В результаті сила і швидкість даного транспорту збільшується.

У другому випадку тюнінг двигуна виконують грунтовно. Відбувається заміна всіх первинних деталей мотора на спортивні, встановлюють спеціальні турбіни і виробляють розточення циліндрів. Покращують вихлопну систему і встановлюють повітряні фільтри зниженого опору.

Також при тюнінгу мотора необхідно подбати і про електроніку двигуна. Для скорочення витрат палива встановлюють різні економайзери. Всі ці доробки виконуються для отримання максимальної потужності.

Тюнінг електрообладнання

При установці додаткового освітлення, у вигляді оптичної балки, автомобіль набуває елегантності і ефективності. Для того, щоб авто мало більш потужний і солідний вигляд, світлодіодні балки кріплять на даху. Це приносить також чималу користь при їзді. Адже такий пристрій охоплює світлом велику площу.

Для спрощення автомобіля в експлуатації багато людей встановлюють парктроник. Тобто, паркувальний радар. За допомогою цього електронного пристрою автомобілістам легше і простіше здійснювати паркування, особливо в великих містах.

Установка пневмосигнала допоможе запобігти небажаним ДТП на дорогах. А також своїм гучним гірським локомотивом привернете особливу увагу оточуючих.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Волинь: прокурор області ...
Наступна новина: У рамках міжнародного ...

КОМЕНТАРІ