Як вибрати жіночій годинник в інтернет-магазині

Як вибрати жіночій годинник в інтернет-магазині

10.11.16 23:02 0 612

Купівля жіночого годинника – це відповідальний вчинок, який не терпить суєти. Цей аксесуар давно перестав нести практичну функцію. Перш ніж зробити таку покупку, жінці просто необхідно вибрати бренд, проаналізувати ринок і зупинитися на моделі, яка ідеально відповідала її потребам.

Параметри вибору годинника сучасної жінки:

  • Виробник або бренд. Відомі бренди від знаменитого виробника гарантують бездоганну роботу механізму і підкреслять дорогий статус своєї власниці.
  • Модні тенденції. Бути завжди в тренді – бажання всіх жінок.
  • Форма корпусу і розміри виробу. Розмір має значення. Великий  жіночій годинник – це модно і сучасно, але він безглуздо буде виглядати на маленькій ручці.
  • Ремінець або браслет. Ремінець зі шкіри або каучуку легше і приємніше сидить на руці. Браслет виглядає трохи агресивніше і важче, але він фактично вічний.
  • Колір і наявність каменів. Білі циферблати виглядають нарядно і легше, а чорні строго і переконливо. Наявність каменів додасть будь-якому дизайну більш жіночний вигляд.

На будь-який смак

Ідеальним поєднанням з точки зору якості, популярності бренду, кольорової гами та зовнішньої ексклюзивності є швейцарські наручні годинники Perrelet. Представлені в декількох кольорових рішеннях і прикрашені діамантами -  вони ідеально підійдуть і стильним бізнес-леді і молоденьким модницям.

Недорога альтернатива

Прекрасною і недорогою альтернативою може бути годинник Paris Hilton 138.4325.99. Він виконаний в білому кольорі і прикрашений кристалами Swarovski. Ці ходики вже завоювали популярність у юних модниць.

 

Класика завжди в моді

Класична модель Continental 12201-LD254110 від швейцарських дизайнерів сподобається тим, хто віддає перевагу стильному діловому костюмові. Виріб, покритий золотом і прикрашений фіанітами, виглядає як яскравий і дорогий аксесуар.

 

Мініатюрна витонченість

Власницям маленьких витончених зап'ясть варто звернути увагу на жіночий годинник Le Chic CM 1057 G. Фігурний корпус і браслет покриті в тон золота, і інкрустований знаменитими камінням Swarovski.

Багатофункціональний аксесуар

Універсальним варіантом для спортивних і цілеспрямованих натур стане багатофункціональний годинник Edox 10410 357RN NIR. Він прекрасно підійде і під діловий костюм і до вишуканої сукні, буде незамінний на спортивних тренуваннях і однозначно підкреслить статус його господині.

Джерело: http://ua.watch4you.com.ua/lady-watches/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Миллиардер и милитарист. ...
Наступна новина: Поверка счетчиков тепла в ...

КОМЕНТАРІ