В Тернополі сергій Надал привітав Архієпископа Нестора з тезоіменинами

В Тернополі сергій Надал привітав Архієпископа Нестора з тезоіменинами

11.11.16 08:55 0 645
9 листопада в Україні традиційно вшановують святого Нестора-літописця - преподобного, який в XI столітті прославився як перший український літописець та письменник-агіограф, займався літературною та історико-дослідницькою працею. Сучасним продовжувачем справи славного ченця є Архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Української Православної Церкви Київського Патріархату Нестор.

З нагоди свята тезоіменин очільник Тернополя Сергій Надал привітав Архієпископа Нестора та подякував йому за ствердження духовних цінностей у місті, за вклад у розбудову Єдиної Помісної Української Церкви.

«Ваш небесний покровитель отримав сан святого та прославився своєю працездатністю та мудрістю. Такі риси притаманні й Вам, тому Вам вдається об’єднувати навколо себе священнослужителів, будувати нові храми та залучати прихожан, які стають вірними Українській православній церкві Київського Патріархату, - зазначив Сергій Надал. - В цей святковий день хочу побажати Вам міцного здоров'я, терпіння, Божої мудрості у прийнятті рішень. Нехай реалізовуються усі ваші найамбітніші плани і задуми. Нещодавно ми разом з вами освячували храм Бориса і Гліба, святкуємо ваші тезоіменини. Виявляється, що саме Нестор і був першим автором, який описав життя святих Бориса і Гліба. То нехай Боже провидіння буде завжди поруч з Вами і допомагає у всіх діях".

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині реалії та ...
Наступна новина: “Ранкову гімнастику для ...

КОМЕНТАРІ