Вінничина: керівники області привітали працівників галузі культури та майстрів народного мистецтва із професійним святом (+фото)

Вінничина: керівники області привітали працівників галузі культури та майстрів народного мистецтва із професійним святом (+фото)

11.11.16 18:06 0 549
9 листопада, у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. М.К. Садовського відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Із професійним святом тих, хто примножує культурні багатства Поділля та України вітали заступник Міністра культури України Тамара Мазур, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, заступник голови - директор Департамент освіти та науки ОДА Ігор Івасюк, начальник управління культури і мистецтв Станіслав Городинський.

Вітаючи присутніх Тамара Мазур зазначила: «Працівники культури формують обличчя нашої держави, адже саме від вас залежить доля та майбутнє країни. На прикладі культурної спадщини ми бачимо на скільки багата наша держава. Зичу всім міцного здоров'я, мирного неба, бажаю наснаги і ніколи не втрачати віри у завтрашній день»,- зазначила посадовець.

У свою чергу Валерій Коровій подякував усім працівникам галузі культури області. Побажав добра і благополуччя, реалізації творчих задумів і невичерпної наснаги. « кожен з нас повинен усвідомлювати, що ми будуємо нову європейську країну з високими стандартами. Вінниччина є душею театрального мистецтва. Про це свідчить велика кількість прем'єр у 2016 році. Тому, користуючись нагодою, вітаю усіх присутніх. Дякую за тяжку працю, за віру у краще майбутнє. Бажаю єднання, творчого натхнення, благополуччя та досягнення найвищих мистецьких висот», - наголосив очільник області.

Людмила Щербаківська, вітаючи представників галузі культури області, побажала миру та достатку, творчих злетів. «Ви робите велику справу тим самим - заслуговуєте на велике майбутнє», - наголосила посадовець.

За вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури, кращих працівників галузі та майстрів народного мистецтва краю було відзначено Почесними грамотами профільного міністрества, обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також подяками управління культури та мистецтв ОДА.

У подарунок для присутніх урочистого заходу відбувся святковий концерт.





































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку власник ...
Наступна новина: На Житомирщині у 128 ...

КОМЕНТАРІ