Аудитори Вінниччини за січень-жовтень 2016 року забезпечили відшкодування втрат понад 18 млн грн

Аудитори Вінниччини за січень-жовтень 2016 року забезпечили відшкодування втрат понад 18 млн грн

11.11.16 12:16 0 566
Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області протягом січня – жовтня 2016 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 18,4 млн грн.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 28 досудових розслідувань та вручили 2 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

У 56 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу, як призупинення бюджетних асигнувань, зупинення операцій з бюджетними коштами та зменшення бюджетних призначень.

Економічного ефекту на понад 6 млн грн вдалося досягти через впровадження керівниками підприємств та установ пропозицій, які надало управління за результатами проведених державних фінансових аудитів.

За порушення фінансово-бюджетної дисципліни 192 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності, 56 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема 6 осіб звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму понад 18,6 млн грн.

Повідомляємо, що в Управлінні Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області щодня, крім вихідних та святкових днів, з 09.00 до 18.00, а в п'ятницю з 09.00 до 16.45 функціонує «телефон довіри». Зателефонувавши за номером (0432) 66-28-96 кожен громадянин може повідомити про факти незаконного використання посадовими особами підприємств, установ, організацій бюджетних коштів.

Крім того, в управлінні за номером (0432) 66-13-68 діє пряма «антикорупційна лінія», за якою можна повідомити про випадки зловживання посадовими особами Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області службовим становищем.Прес-служба Управління Північного офісу

Держаудитслужби у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організатора Різдвяного ...
Наступна новина: Вінничина: яке прекрасне ...

КОМЕНТАРІ