У Волинській області літаки,які використовувалися для контрабанди,реалізують

У Волинській області літаки,які використовувалися для контрабанди,реалізують

11.11.16 15:31 0 483
В рамках проведення слідчих (розшукових) дій у кримінальному провадженні про контрабанду зброї, історико-культурних цінностей та товарів підакцизної групи, працівниками прокуратури Волинської області та обласного Управління СБУ в січні та червні поточного року в лісових масивах Маневицького району були виявлені два літаки «АН-2», які використовувались для протиправного переміщення через кордон вантажу цигарок іноземного виробництва.

За принципової позиції прокурорів та слідчих органу безпеки, судовими рішеннями накладено арешт на обидва літаки на час проведення досудового розслідування і встановлення всіх обставин вчинення контрабанди.

Крім того, з ініціативи уповноваженого прокурора, слідчим суддею 9 листопада прийняте процесуальне рішення про передачу одного з раніше вилучених літаків для реалізації та звернення виручених коштів в дохід держави.

Питання реалізації в такий спосіб іншого літака - знаряддя контрабанди, буде вирішено найближчим часом, після проведення всіх необхідних слідчих та процесуальний дій, пов’язаних з цим літаком.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку представники ...
Наступна новина: На Тернопіллі литва ...

КОМЕНТАРІ