В Луцьку власник демонтованого кіоску незаконно повернув його на попереднє місце

В Луцьку власник демонтованого кіоску незаконно повернув його на попереднє місце

11.11.16 17:49 0 516
10 листопада 2016 року працівниками муніципальної поліції був зафіксований факт повторного самовільного розміщення ФОП Оксенчуком В.В. тимчасової споруди (торгового кіоску) на вул. Конякіна, 39 (територія біля автостанції №1).

Раніше, а саме 28 жовтня 2016 року, даний кіоск вже був демонтований департаментом муніципальної поліції згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 07.10.2016 №620-12 «Про демонтаж тимчасової споруди на вул. Конякіна, 39» у зв'язку з його незаконним розміщенням.

Згідно заяви ФОП Оксенчука В.В. після оплати ним до міського бюджету вартості демонтажу, даний кіоск був йому повернутий зі штрафмайданчика 2 листопада 2016 року. Тоді, підприємець письмово зобов'язався перевести його на приватну територію в місті Луцьку.

Проте, підприємець здійснив самовільне встановлення торгового кіоску на тому ж місці, де його було демонтовано, що є порушенням норм чинного законодавства.

У зв'язку з цим, 10 листопада 2016 року даний кіоск був демонтований департаментом муніципальної поліції спільно з патрульною поліцією міста Луцька та відвезений на штрафмайданчик.

Під час демонтажу ФОП Оксенчук В.В. разом з невідомими особами чинили опір та перешкоджали проведенню демонтажу.

Департамент муніципальної поліції Луцької міської ради продовжуватиме роботи з демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд на території міста Луцька.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: керівники ...

КОМЕНТАРІ