“Ранкову гімнастику для всіх” надалі проводитимуть у різних мікрорайонах Луцька

“Ранкову гімнастику для всіх” надалі проводитимуть у різних мікрорайонах Луцька

11.11.16 09:12 0 573
Під час “круглого столу” підбили підсумки спортивно — масового міського проекту “Ранкова гімнастика для всіх”, який успішно започаткували у Луцьку 17 липня 2016 року. Восени заняття проводилися не лише у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а по мікрорайонах, зокрема на ЛПЗ та на 33 — му кварталі. В обговореннях взяли участь заступник міського голови Юрій Моклиця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Наталія Назарук, представники спортивних закладів міста, які долучилися до акції, а також найактивніші учасники ранкових тренувань.

Привітавши усіх присутніх, Юрій Моклиця висловив сподівання, що у подальшому проведення подібних акцій стане звичним явищем для лучан і приноситиме усім користь.

Директор КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Наталія Назарук висловила подяку усім, хто долучився до акції, за проявлену активність та ентузіазм, зазначивши, що з початку її проведення учасниками стали уже понад 1600 лучан та гостей міста. За її словами, доцільним стало використання для проведення тренувань спортзалів навчальних закладів та приміщень КЗ “Спорт для всіх” по мікрорайонах. Також приємно зазначити, що проведення такої акції позитивно оцінили члени Асоціації міст України, які нещодавно побували у Луцьку в рамках участі у Всеукраїнському семінарі.

У свою чергу, Юрій Волинець додав: “Фізичні вправи можуть замінити багато ліків, та жодні ліки не замінять фізичних вправ”, акцентувавши на важливості занять спортом та фізичною культурою, незалежно від віку та рівня фізичної підготовки.

Учасники “круглого столу” вирішили продовжити проведення “Ранкової гімнастики для всіх” по мікрорайонах Луцька. Заряджати ранковою порцією позитиву та цікавим комплексом фізичних вправ вже традиційно будуть тренери фітнес — клубів нашого міста. Також розглядали можливість долучити до ранкових тренувань керівництво загальноосвітніх закладів, щоб показати достойний приклад підліткам.

Тож вже цієї неділі заняття відбудуться у мікрорайоні ЛПЗ у приміщенні “Стріла” (бульвар Дружби народів, 13) о 9.00 год. У центрі міста зарядку проведуть о 10.00 год у приміщенні “Атлет” (вул. Степана Бандери, 13), а для мешканців 33 — го кварталу ранкова гімнастика розпочнеться о 10.00 год в приміщенні “Інтер — Атлетика”. Запрошуємо усіх охочих до участі!

На завершення організатори відзначили Подяками управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради найбільш активні та спортивні сім'ї. Подяки отримали сім'я Семенюк (Роман, Оксана та Марко), сім'я Скиба-Чорна (Ольга та Софія) та сім'ї Мицюк (Ярослав, Оксана та Маргарита з Давидом).

Також відзначили найактивніших учасників, які власним прикладом популяризують фізичну культуру та спорт у місті Луцьку, а саме Олександра Сергійовича Нешина, Ларису Василівну Удовенко, Федора Володимировича Ризака, Тетяну Марутяк та Наталію Гуркіну.

Окрім Подяк, усі учасники отримали подарунки від генерального партнера проекту — мережі фітнес — центрів “Інтер Атлетика”.

Подарунки вручили й найменшим лучанам, які виявили бажання займатися спортом - Остапу Тарапаті і Камілі Ящук.

Окрім цього, висловили вдячність тим, хто проявив власну ініціативу, підготував та провів доступний комплекс загально-розвиваючих вправ для всіх учасників ранкової «зарядки» - колективу комплексу здоров'я та краси «DIAMOND»; колективу тренажерного залу «СтанОк»; Олені Чирук – тренеру «Спорт Лайн», Вікторії Самчук – тренеру «Інтер Атлетика».

Та чи не найбільше вдячних слів лунали на адресу генерального партнера загальноміської акції «Ранкова гімнастика для всіх» - людини, яка проявила свою ініціативність, активну громадську позицію щодо популяризації та розвитку фізичної культури та спорту, президенту мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» - Володимира Горошка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ