Чернівецькі архітектори обмінювалися досвідом зі своїми колегами в Сучаві

Чернівецькі архітектори обмінювалися досвідом зі своїми колегами в Сучаві

11.11.16 11:31 0 502
Ознайомча зустріч архітекторів Чернівецької області з архітекторами міст Сучава і Ботошани відбулася в рамках налагодження співпраці Чернівецької організації Національної Спілки архітекторів України та північно-східної філії Ордену Архітекторів Румунії.

Обмін досвідом архітекторів сусідніх регіонів відбувся у центрі міської та ландшафтної архітектури ”Uzina de Ap?”. В рамках програми архітектори мали також нагоду відвідати старовинну відреставровану тронну фортецю XIV ст., музей буковинського села під відкритим небом в місті Сучава, церкву Святого Георгія в монастирі Іоана Сучавського, монастир Сучевіца, один із найстаріших монастирів Південної Буковини – Драгомирна, а також ознайомитися із роботою адміністрації міста Сучава.

Чернівецьких архітекторів зацікавив щойно оновлений музей Буковини, який після реконструкції набув цікавого об`ємно-просторового вирішення завдяки використанню інноваційних елементів дизайну, сучасного обладнання та матеріалів.

Голова Чернівецької обласної організації НСАУ Ярослав Бойко висловив вдячність президенту північно-східної філії Ордену Архітекторів Румунії Констянтину Горчі за цікаву програму візиту та висловив сподівання,що обмін досвідом між архітекторами сусідніх регіонів України та Румунії буде регулярним та взаємокорисним.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Голова ОДА: Цьогоріч ...

КОМЕНТАРІ