На Вінниччині відбувся І Регіональний фестиваль педагогічної майстерності (+фото)

На Вінниччині відбувся І Регіональний фестиваль педагогічної майстерності (+фото)

11.11.16 17:05 0 469
10 листопада, у Вінницькій академії неперервної освіти відбувся І Регіональний фестиваль педагогічної майстерності та Обласний форум початкової освіти.

Вітала учасників Фестивалю заступник директора Департаменту освіти і науки Олена Чорна: « тут присутні люди, які створюють освіту не тільки у Вінницькій області, а й в Україні. Ми, вчителі, повинні готувати дітей до життя в світі. Давайте зробимо усе можливе, щоб наші діти хотіли ходити до школи».

В ході Фестивалю запрошені доповідачі проводили міні-лекції на різну тематику: школа професійної адаптації за фахом, школа науково методичного-зростання, школа інтерактивного навчання, оперативна школа методичної служби області, компенсаційна спеціалізована школа освітян та інші.

В рамках Фестивалю відбулася презентація діяльності методистів-кореспондентів та керівників авторських творчих майстерень під назвою Фестивальний марафон «Lead-manager» та Fest вшанування – нагородження lead-managers і дипломантів Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016».











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині викрито та ...
Наступна новина: В університеті ім. І. ...

КОМЕНТАРІ