На Вінниччині здійснено процедуру публічного розкриття тендерних пропозицій на закупівлю обладнання для діючого регіонального кардіоцентру (+фото)

На Вінниччині здійснено процедуру публічного розкриття тендерних пропозицій на закупівлю обладнання для діючого регіонального кардіоцентру (+фото)

11.11.16 14:11 0 531
У залі засідань Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації відбулась процедура публічного розкриття тендерних пропозицій на закупівлю медичного обладнання для діючого кардіологічного центру, дистанційно-діагностичного центру, центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також для ЗОЗ вторинного та первинного рівнів меддопомоги.

Процедура розкриття цінових пропозицій проходила у рамках впровадження спільного із Світовим банком інвестиційного субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров'я Вінницької області», направленого на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією.

Від імені групи управління субпроекту, заступник директора Департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, заступник голови комісії Олена Житанська привітала учасників тендерних торгів за процедурою ІСВ – 5.2.1. та подякувала за участь.

До процедури розкриття були залучені консультанти групи впровадження субпроекту у Вінницькій області Олексій Смірнов та Наталія Літоміна.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій закінчився 10 листопада о 10 годині ранку. На граничну дату було подано п'ять конвертів із пропозиціями. Розкриття тендерних пропозицій і оголошення інформації проводилось відповідно до статті 25 інструкції для учасників торгів і є складовою тендерної документації. Під час розкриття не аналізувався зміст та якість поданих документів та не відхилялись тендерні пропозиції.

Довідка:

Як уже повідомлялось раніше на сайті облдержадміністрації: (http://vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86AEDJW6)

Вінницький регіональний клінічний лікувально-діагностичний центр серцево-судинної патології займає третю позицію серед 43-х профільних центрів та четверту серед усіх регіонів України за кількістю хірургічних втручань.

На фінансування субпроекту з боку Світового банку на (2015-2020 рр.) будуть залучені кошти у сумі 32 850 400 $ США;

Співфінансування з місцевого бюджету (2015-2020 рр.) складає 10 % - 3 756 350 $ США;

Від початку впровадження субпроекту із місцевого бюджету виділено 1 289 618,12 $ США. Більшу частину цих коштів витрачено на оплату проектних робіт.





















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: НЕФКО готова надати кредит ...

КОМЕНТАРІ