Вінниччина має 60 спеціалістів з протидії торгівлі людьми (+фото)

Вінниччина має 60 спеціалістів з протидії торгівлі людьми (+фото)

13.11.16 10:15 0 548
Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Вінницькій області спільно з Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії» реалізували проект «Підвищення обізнаності вразливих дітей та молоді, які навчаються у професійно-технічних навчальних закладах Вінницької області, щодо безпечної міграції та працевлаштування». Проект спрямований на підвищення рівня обізнаності дітей та молоді, які навчаються в професійно-технічних навчальних закладах, з явищем торгівлі людьми та основними правилами безпеки, здійснюється за фінансової підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та Міністерства міжнародних справ Канади, а також за сприяння Міністерства освіти та науки України.

Беручи до уваги рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо інтеграції подібних проектів в систему виховної роботи закладів освіти, цього року вирішено сфокусуватися на роботі в гуртожитках професійно-технічних навчальних закладів. Тому в реалізації проекту брали участь 10 професійно-технічних навчальних закладів: представники психологічної служби, учні та вихователі гуртожитків.

Тепер Вінниччина має 60 сертифікованих тренерів, що можуть докладно розповісти про проблему торгівлі людьми про методи протидії та убезпечення себе.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку муніципальна ...
Наступна новина: В Луцьку народилася дитина ...

КОМЕНТАРІ