В Луцьку презентація історичного роману про князя Свидригайла литовського дипломата Валентини Цайтлер

В Луцьку презентація історичного роману про князя Свидригайла литовського дипломата Валентини Цайтлер

13.11.16 11:28 0 725
18 листопада 2016 року о 12.00 в Художньому музеї (Луцький замок) відбудеться презентація книги дипломата, Амбасадора Литовської Республіки, яскравої особистості сучасності Валентини Цайтлер про яскраву особистість україно-литовського спільного минулого – Великого литовського князя Свидригайла.

Валентина Цайтлер – дипломат із багаторічним стажем, на даний момент Надзвичайний і повноважний посол Литовської Республіки в Швейцарській Конфедерації. ЇЇ захоплення історією переросло вже у доробок із шести історичних романів.

Свидригайло — борець за політичні права православної шляхти в Литовській державі. Особистість литовського князя та значення його політичної та військової діяльності для Волині ще досі перебуває під таємничою завісою історії.

Тому, запрошуємо лучан та гостей міста, поціновувачів сучасної історичної літератури, спраглих до пізнання історії свого краю, пошуку історичного коріння, на презентацію історичного роману. До речі, назву роману пропонували самі ж лучани, беручи участь у конкурсі, що проводився на радіостанції “Луцьк”. Нагородження переможця конкурсу відбудеться під час презентації.

Захід обіцяє бути цікавим не лише знайомством з самою книгою, а й її авторкою, яка з радістю поділиться з присутніми своїми думками, досвідом.

Під час презентації можна буде поспілкуватися з авторкою, придбати роман з її автографом.

Організатори: Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради, Художній музей у м. Луцьку.

Довідка: Bалентина Цайтлер – письменниця, дипломат, амбасадор Литовської Республіки. Автор 6 історичних романів, зокрема українською мовою надруковано роман «Забуті гріхи» (2014р.), публікацій з політології, автор публіцистичних книг.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Новый год 2017: где ...

КОМЕНТАРІ