У Рівненській області повідомлено про підозру 2 спільникам,які у м. Вараші пограбували іноземця

У Рівненській області повідомлено про підозру 2 спільникам,які у м. Вараші пограбували іноземця

15.11.16 13:55 0 565
Сарненською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення майна (грабежу) у громадянина Великої Британії.

Ця подія сталася 09.11.2016 у м. Вараші. Іноземного громадянина побили та пограбували на одній із вулиць міста двоє невідомих чоловіків. У потерпілого вони забрали все, що той при собі мав, а саме - мобільний телефон марки «Нокіа», фотоапарат «Кенон», грошові кошти в сумі 50 фунтів, 90 злотих, 100 грн, золоту каблучку, банківські картки, а також власні документи: паспорт громадянина Великої Британії та посвідчення водія.

Завдяки вжитим заходам правоохоронці «за гарячими слідами» встановили осіб, які вчинили злочин. Ними виявилися 19 та 23-річний місцеві непрацюючі жителі, один з яких вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Пограбоване майно останні ще не встигли реалізувати, воно вилучене слідчими поліції як речовий доказ у кримінальному провадженні.

- За погодженням прокуратури обом спільникам 11.11.2016 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб), - повідомив начальник Кузнецовського відділу Сарненської місцевої прокуратури Олександр Войтюк.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Матеріали Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Протоколи про ...
Наступна новина: Житомирщина: обережно! ...

КОМЕНТАРІ