Чернівецькі родини поділилися своїми літературними уподобаннями

Чернівецькі родини поділилися своїми літературними уподобаннями

15.11.16 18:48 0 555
У Муніципальній бібліотеці імені Анатолія Добрянського відбулася авторська програма «Книга в житті чернівчан». У ній взяли участь учні 6-В класу чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. Ю. Федьковича під класним керівництвом Оксани Вередіної.

Про свої родинні бібліотеки та вподобання у книжковому різноманітті розповіли: сім'я Заплітних та сім'я Ротар. Кожен виступ був підсилений мультимедійними презентаціями із цікавими, змістовно наповненими слайдами. Ще Френсіс Бекон казав, що «книги – кораблі думки, що мандрують по хвилях часу і бережно несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління».

Традиція сімейного читання книг впливає на відносини в родині, стосунки між батьками і дітьми. Як зазначили наші гості, книги варті того, щоб витрачати на них кошти і час, адже дарують нові враження, мудрість, дозволяють пізнати світ із кращих його сторін.

Учасники заходу поділилися своїми вподобаннями серед книг, дали рекомендації щодо підбору правильної літератури, а також зазначили, що читати потрібно щодня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ