Чернівці: Студенти і викладачі училища мистецтв провели музичне свято із підопічними центру “Турбота”

Чернівці: Студенти і викладачі училища мистецтв провели музичне свято із підопічними центру “Турбота”

15.11.16 09:24 0 643
У залі Чернівецького обласного училища мистецтв ім. С. Воробкевича відбувся Спільний захід студентів і викладачів з підопічними КЦ «Турбота» під гаслом «Хай будуть у серці нерозлучні добро, надія та любов».

Колектив викладачів-методистів культорологічної дисципліни Ніни Байсюк та Лілії Смірнової, обдарованих студентів 4 курсу спеціалізації «Народне інструментальне мистецтво» подарували підопічним свято музики та гармонії.

Звучав акордеон, скрипка, фортепіано, бандури, музичні інструментальні та хореографічні колективи. У виконанні студентів та майстрів сцени прозвучали твори видатних композиторів. Під звуки музики слухачі переносились з теплого італійського містечка на вулиці Парижу та Мадриду, в затишні кав'ярні, на полонини рідної України.

Під час святкового заходу підопічні центру мали можливість поділитися своїм досвідом: зокрема Любов Камаєва з Ганною Слупецькою заспівали українську народну пісню, Раїса Дудар продекламувала власні вірші.

Адміністрація центру «Турбота» висловила вдячність директору училища мистецтв ім. С.Воробкевича Василю Бобику,чудовому колективу викладачів та обдарованим студентам.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 14 листопада в Україні ...
Наступна новина: За втручання прокуратури ...

КОМЕНТАРІ