Тернопільщина спокійно пережила ніч негоди

Тернопільщина спокійно пережила ніч негоди

15.11.16 14:27 0 516
Тернопільська область продовжує долати наслідки стихії. За останню добу сильні снігопади спричинили утруднення руху та пошкодження ліній електромереж. Як повідомив Голова ОДА Степан Барна, усі проблемні ситуації вирішуються, систематично проводяться засідання оперативного штабу з метою координації дій відповідних служб.

За словами Степана Барни, усі заклади охорони здоров'я працюють в штатному режимі – при потребі приймають подорожуючих. До закладів освіти області розчищаються під'їзди, рішення про відновлення навчання в школах області буде ухвалено додатково. Діти та особи, що перебувають в закладах соціального типу – інтернатах, геріатричних будинках тощо не мають проблем з теплопостачанням та харуванням.

Станом на 6:00 год ранку 14 листопада аварійні вимкнення (пошкодження) в розподільчих мережах ВАТ «Тернопільобленерго» виявлено у 233 населених пунктах, з них у 9 частково.

За даними управління ДСНС за добу в області сталося 56 подій, з них одна пожежа. Було задіяно 56 одиниць техніки та 216 осіб особового складу.

Для ліквідації снігових заметів на автошляхах протягом доби залучалось 136 механізмів та 295 робітників служби автомобільних доріг Тернопільської області.

В оперативному режимі силами місцевих адміністрацій допомога надавалася громадянам, які застрягли у дорозі.

Так, у с.Добре Поле, Бучацького р-ну, 130 пасажирів туристичних автобусів пересувним пунктом обігріву доставлено до лікувального закладу у м.Бучач.

У с.Камянки, Підволочиського р-ну, 15 пасажирів рейсового автобусу пересадили на інший та доправили у Вінницю, 20 пасажирів, які прямували до Херсона від евакуації відмовилися. За останніми даними – автобус вивільнено із снігового замету.

Черговими караулами систематично надавалася допомога при буксируванні легкових авто та маршрутних автобусів.

Наразі ситуація, що виникла на Тернопільщині в зв'язку із негодою стабілізується.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: обережно! ...
Наступна новина: У підозрюваного в одержанні ...

КОМЕНТАРІ