"Бурштинові зорі" засяяли в руках рівненських професіоналів

15.11.16 08:54 0 603
Відкритий відбірковий тур Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу та нігтьової естетики «Бурштинові зорі - 2016», що пройшов у Рівному в БК «Хімік», став професійним випробовуванням і для представників індустрії краси з Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Навчальний заклад завжди активно позиціонує себе на подібних конкурсах.

Щорічне барвисте дійство традиційно зібрало кращих майстрів із усіх куточків країни. Тут народжувались яскраві ідеї, створювались непередбачувані сміливі образи! Учасники зуміли чудово продумати та створити повні гармонійні образи, в яких все було на найвищому рівні - зачіска, макіяж, одяг та аксесуари.

Особливою та неповторною стала модель в образі від майстра виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Вікторії Рибальченко. В номінації «Весільна зачіска» вона впевнено здобула перемогу.

Потенціал майстрів навчального закладу щоразу вражає, і слухачі, котрі обрали саме цю сферу послуг, мають унікальну нагоду переймати досвід кращих представників професії, отримувати насолоду від навчання, професійно розвиватися, проявляти себе творчо, а отже здобути перспективу достойного працевлаштування.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: З 14 листопада в Україні ...

КОМЕНТАРІ