Дорожники Вінниччини продовжують у максимально напруженому режимі ліквідовувати наслідки стихії (+фото)

Дорожники Вінниччини продовжують у максимально напруженому режимі ліквідовувати наслідки стихії (+фото)

15.11.16 15:13 0 483
Про стан ліквідації наслідків стихії, яка сталася 13 -14 листопада на дорогах Вінницької області, повідомив під час прес-конференції у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук.

«На даний час стан проїзду автошляхами області забезпечено у повному обсязі. Вдень 13 листопада та вночі 14 листопада на території області працювали 268 дорожників ,153 одиниці спецтехніки, з них:107 плужних та піскорозкидачів,33 навантажувачі,10 бульдозерів та автогрейдерів. Всього за добу було використано 2 464 тони піщано-сольової суміші, 4 000л бензину, 12 200л дизпалива».

Посадовець також зазначив, що у зв'язку з ДТП, яка сталася на автомобільній дорозі М-21 в селі Хажин Житомирської області, 13 листопада тимчасово було перекрито рух вантажних автомобілів в напрямку від с. Махнівка, Вінницької області, до м. Бердичів, Житомирської області. Вже о 2:00 ночі 14 листопада, завдяки злагодженій роботі дорожників, було відкрито рух по автомобільній дорозі М-21 «Житомир - Могилів-Подільський» для великовагового транспорту.

Ігор Корольчук запевнив, що працівники дорожної служби області продовжують ліквідовувати наслідки стихії у максимальному режимі роботи.

З метою запобігання утворенню заторів на автомобільних дорогах загального користування, начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області закликав водіїв планувати дальні поїздки на світлу пору доби, дотримуватись правил дорожнього руху, дистанції та швидкісного режиму.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ