Чи варто купувати смартфони компанії Lenovo?

Чи варто купувати смартфони компанії Lenovo?

16.11.16 20:28 0 1098

Наш світ влаштований так, що всі в ньому мають особливість змінюватися, щось йде, щось приходить. І іноді нам важко прийняти ці зміни. Точно так і в світі мобільних технологій, одні виробники втрачають свої позиції, інші ж навпаки підкорюють вершини. У сьогоднішній статті ми спробуємо розібратися, чи варто купувати телефони китайського виробника Lenovo, які, до речі, можна придбати в інтернет-магазині patifon.com.ua.

Леново - новий виробник смартфонів

Всім нам відомо, що ця компанія заслужила гарне ім'я на ринку комп'ютерних технологій. А на ринку мобільних телефонів - це новий виробник, а нове за часту нас лякає. І це даремно, так як колись і компанія Сіменс була популярною і з хорошою репутацією, а зараз просто пропала з ринку. Тому новизна - це не привід для хвилювань.

Якість збірки пристроїв

Я не буду говорити про всі смартфони компанії Lenovo, але особисто мені доводилося стикатися з багатьма моделями данного бренду. І я повинен запевнити вас, що якість збірки нічим не поступається більш повідомимо компаніям. Немає ніяких дефектів, люфтів або скрипів в корпусі та глюків системи.

Ціни на смартфони Lenovo

А тепер приємна новина, в порівнянні з телефонами інших компаній, Lenovo буде коштувати значно дешевше. І причина тут не в тому, що у данних гаджетів дешевші комплектуючі або ще щось. Все дуже просто, так як компанія нова на ринку, то і за бренд свій знімає меншу маржу. Ще одним фактором є те, що так як компанія продає менше смартфонів ніж інші, знизивши ціну вона заманює таким чином покупців. Оскільки той, хто ризикне і купить даний апарат, і в результаті виявиться задоволеним, напевно розповість про це своїм друзям і знайомим.

Поговоримо про мінуси

Так як компанія на ринку займає не найвищі позиції, то виникає така проблема, як недостача або просто мізерний вибір аксесуарів до цими телефонів. Може для когось це і не проблема, але для мене ще яка. Я завжди при покупці нового телефону обов'язково клею на нього захисну плівку і купую кілька чохлів або задніх панелей. Що стосується сервісного обслуговування, то нарікань тут мало. Телефони без проблем приймають на ремонт, та й сам ремонт за часом не довгий. Напевно це пов'язано з тим, що мало апаратів надходить на сервіс, відповідно немає черг.

Але є один не малий мінус, особисто зі мною це не траплялося, але сталося з моїм другом. Коли він примудрився розбити екран на своєму Lenovo a516, то знайти новий просто не зміг. Ну, або поки що не зміг. А в сервісному центрі сказали, що у них екранів до цих пристроїв немає, і невідомо коли з'являться.

Особисто я вважаю, що смартфони компанії Lenovo гідні пристрої. З хорошим співвідношенням ціни і якості. Так це китайські телефони, але це сертифіковані гаджети. І до того ж зараз всі виробники випускають більшість своїх смартфонів саме в Китаї.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что необходимо знать о ...
Наступна новина: Яка побутова техніка ...

КОМЕНТАРІ