Мебель Angelo Cappellini - класика за помірними цінами

Мебель Angelo Cappellini - класика за помірними цінами

16.11.16 23:15 0 971

Бренд Angelo Cappellini відразу може заявити, що меблі цієї італійської компанії ніколи не вийде з моди, адже фабрика Анжело Каппелліні - одна з найстаріших і дотримується класичного стилю.

Зараз власником компанії з виробництва меблів є онук засновника виробництва Амброджио Каппелліні - Анжело. Амброджио Каппелліні заснував компанію ще в кінці 19 століття, коли тільки почав виготовляти рами для магазинів в Парижі. Успіх не змусив себе чекати, і зараз ця фірма - одна з найпопулярніших на ринку елітних меблів.

Фабрика Анжело Каппелліні не працює в одному стилі - їх класика включає в себе і ампір, і бідермайер, і стилі Людовиків 15 і 16, арт-деко і багато іншого. Головною метою компанії є виробництво продукції вручну, відповідність справжнім моделям французьких стилів. Компанія контактувала з приватними клієнтами по всьому світу.

На сьогодні в компанії працюють близько ста чоловік, спеціалізація яких дозволяє працювати в 110 галузях меблевого ремесла. Продукція компанії часто прикрашається різноманітними інкрустаціями, фольгою, а також зустрічається й інтарсія.

Особливості

Італійські меблі Angelo Cappellini створені вручну і завжди мають найвищу якість, інакше вона б не були такими популярними в цілому світі. Цю продукцію вибирають для себе не тільки багатії, але і королівські особи і ті, що мають владу. Наприклад, в Москві меблями Анжело Каппелліні заставлена 1-на з кімнат в Кремлі. Також ці меблі можна було зустріти в резиденції минулого египетського президента Хосні Мубарака, посольстві Катару та готелі Excelsior.

Нещодавно компанія почала виробляти кухні в класичному стилі, обробляючи їх відповідно до побажань замовника.

Головною відмінністю Angelo Cappellini від всіх інших фабрик можна назвати те, що її продукція оригінальна, з нестандартною обробкою, але в той же час вартість її помірна.

Компанія Angelo Cappellini усіма можливими способами показує, що належить до класичного стилю.

Щоб виготовити каркас меблів, компанія Angelo Cappellini використовує дубовий масив, в облицюванні бере участь американська вишня, а також махагон. Деякі меблі прикрашаються мармуром. М'які меблі наповнюють дакроном, а оббивають їх різноманітним текстилем на будь-який смак і колір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Яка побутова техніка ...
Наступна новина: Види і типи септиків,які ...

КОМЕНТАРІ