Студенти Ужгородського національного університету вивчали ПДР

Студенти Ужгородського національного університету вивчали ПДР

18.11.16 08:03 0 711
Інспектори відділу безпеки дорожнього руху ГУНП в Закарпатській області та головний спеціаліст регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області провели лекцію для 700 студентів УжНУ з вивчення Правил дорожнього руху.

в рамках Тижня безпеки дорожнього ружу поліцейські разом із спеціалістом регіонального сервісного центру провели лекцію з вивчення Правил дорожнього руху. Захід відбувався на базі Ужгородського національного університету, під час якого були охоплені всі факультету першого курсу. В цілому в заході взяли участь 700 студентів.

Під час спілкування із студентами старший інспектор відділ безпеки дорожнього руху Лідія Мацецка звернула увагу на те, що перебуваючи в ролі пасажира, пішохода, водія, ми всі являємся учасниками дорожнього руху. Тому від наших дій в тій чи іншій ситуації на дорозі, інколи можна завдати шкоди, а інколи – врятувати життя. Тому, для того, щоб присутні зрозуміли усю серйозність сказаного, їм були наведені приклади із життєвих ситуацій на дорозі.

Для того, щоб присутні зрозуміли всю важливість проблем порушення Правил дорожнього руху, для них виступив інспектор відділу безпеки дорожнього руху Анатолій Довгомеля, який розповів присутнім про статистику ДТП, а також штрафні санкції за порушення ПДР. Анатолій Михайлович зазначив, що тільки спільними зусиллями учасників дорожнього руху та працівників поліції можна знизити цю статистику.

Обов’язковою темою обговорення стала навчання в автошколах, яку чітко роз’яснив головний спеціаліст регіонального сервісного центру Сергій Славич. Пан Сергій розповів, з якого віку можна отримати посвідчення на право керування мотоциклами та автомобілями. Розповів про важливість добросовісного навчання в автошколі, адже від практики та теорії майбутнього водія, залежить його здоров’я та здоров’я інших учасників дорожнього руху.

На завершення заходу, для студентів були прокручені відео-ролики, з прикладами ДТП через перевищення швидкості водіями, а також відео із зазначеними порушення Правил дорожнього руху, які найчастіше трапляються.

Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Онлайн ігри для дівчаток
Наступна новина: КП «Чернігівводоканал» ...

КОМЕНТАРІ